Кои сме ние?

За Тайгър Агри

Tiger Аgri е динамична фирма, една от най-младите в сектора на търговията със земеделска техника, която наследява 20 годишния опит в земеделието и търсене на оптимални технологични решения на нейния основател.

Фирмата започва дейността си през 2014 като изключителен представител и златен партньор на GRIMME за България, световен лидер в машините за пълния цикъл на картофопроизводството, тяхното транспортиранае и съхранение. По това време компанията става вносител на тракторите SAME, специализирани трактори за овощарство и лозарство с висока проходимост, производител със 70 годишен опит в производството на трактори.

За да може да отговори на специфичните нужди на българските земеделци, Tiger Agri специализира в едни от най-трудните от гледна точка на инвестиции и възвръщаемост земеделски сектори: тези на зеленчукопроизводството, картофопроизводството и трайните насаждения, като овощарство, лозарство, отглеждане на маслодайни култури.  По този начин и като динамично обновява наличните предлагани продукти и решения, фирмата непрекъснато разширява и подобрява предлаганите познания и технологии с най-качественото, най-практично и подходящо оборудване за всяко специфично стопанство.

Тайгър Aгри се фокусира в 4 направления:

– Картофопроизводство и Зеленчукопроизводство

– Лозаро – овощарство

– Маслодайни култури (Лавандула, Маточина, Рози и др.)

– Почвообработващ инвентар за зърнени и други култури.

Три години по-късно Тiger Agri предлага един уникален подбор на техника за подсигуряване на ефективни решения в зеленчукопроизводството и трайните насаждения:

1. Grimme (D)  Картофокомбайни, садачки, фрези, обезлистители, тирообразуватели, вадачки както и техники за складиране на картофи като приемни бункери, телескопични товарачи, ленти, и къртици.

2. SAME (IT)  Специализирани трактори от 35 до 220 к.с. сред които е модел Frutteto, най продавания лозаро-овощарски трактор в България.

3. Farmet (CZ)  Прикачни машини за подготовка на почвата за сеитба, предсеитбени култиватори, дискови брани и продълбочители. Високо конкурентни цени, съчетани с висока продуктивност и качество.

4. Наш (RU)  Надеждни високопроизводителни хедери за слънчоглед с изключително конкурентна цена и качество на руския производител “Унисибмаш”

5. Gregoire (FR)  Гроздокомбайни които са прикачни и самоходни, отличаващи се с уникална система за прибиране на гроздето, щадяща целостта на плода.

6. Agromelca (ES)  Навесни машини за бране на орехи, бадеми, маслини и други.

7. ОМА (IT)  Прикачни и навесни специализирани пръскачки и шредери.

8. SPEDO (IT)  Специализирани дискови брани за лозя и овощки, продълбочители, култиватори с отклоняващи секции, фрези с отклоняващи секции, фрези за окопаване около дърветата, мотокарни уредби.

9. Sanidas (GR) Специализирани навесни култиватори
машини за контурна резитба за лозя, овощки и етерично-маслени култури(Лавандула, рози, маточина и др.)

10. FAZA  (IT) Виброкултиватори, торачки с продълбочители за лозя и овощки, дискови брани, продълбочители.

11. VBC (IT)  Машини за контурна резитба, агрегат за обезлистване, агрегат за окастряне на сухи листа и клони, машини за отстраняване на литорасли, товарач за грозде.

12. Bodrum Farm (TR) Това е марка която обединява най-добрите фирми на прикачен инвентар, произведени в Турция: сеялки за пролетни култури, навесни и прикачни тороразпръсквачки от 300 л до 3000 т., навесни и прикачни пръскачки, къси дискови брани и стърнищни култиватори.


Най-важният актив на Тiger Agri е младият, компетентен и ангажиран екип с професионален опит в земеделието, както и в сервиза и обслужването на земеделска техника, преминал редица обучения в страната и чужбина.

Партньори

От 2014 година, Тайгър Агри е златен партньор на  германската компания GRIMME за България. Марката е световен лидер в производството на машини и комбайни в областта на отглеждането, транспортирането и съхранениетоа на картофи, лук, моркови, цвекло и други зеленчуци.

Производствената гама  на SAME  включва трактори за зеленчукопроизводсво и овощки от 35 до 50 КС., трактори за лозя,овощки и животновъдсво от 60 КС до 110 К.С, както многофункционални земеделски трактори от 90 до 230 К.С

За Farmet a.s.

 Продукти с марката Agromelca

Хедери “НАШ” за жътва на слънчоглед предоставени от руския производител на селскостопанска техника “Унисибмаш”.

Продукти с марката Gregoire

Навесни и прикачни пръскачки на ​италианската фирма ОМА 

С марката Breviglieri предлагаме пълна гама от активни брани,фрези,култиватори за пролетна обработка, сеялки за слята повърхност както механични 3 и 4 м така и пневматични 4,6 и 8 м.

Stoll -производител на товарачи

Производителя на земеделска техника с високо качество Bodrum Farm, Република Турция.

Продукти с марката Spedo

Продукти с марката Faza

Продукти с марката Arriza