Иновации при земеделските машини с златни медали на изложението EIMA 2018

Same– ISOBUS в лозарството

Системата TIM (система за управление на трактора), прилагана за работа в овощни градини и лозя. При този вид култура операциите са още по-сложни, отколкото в открито поле. Способността на оборудването да открива подходящите условията на работа и да променя параметрите на работа на трактора в резултат може да доведе по-голяма добавена стойност.

Решението дава конкретна форма на принципа на трактор контролиран от оборудването, и е специално проектиран за овощни градини и лозя.

 

Massano- Model T

Машина за дълбоко заравяне на камъни, оптимизирана за увеличаване на дълбочината на слоя от почвата освободена от примеси.

Това решение позволява значително подобрение на производителността на голям брой  машини. Резултатът е много добър дори при наличие на растителни отпадъци. Разпределението на надробените  камъни се концентрира почти изцяло под слоя, който ще се култивира.

 

WALTERSCHEIDШирoкоъгълна свръзка P450

Широкоъгълна свръзка за тежки условия на работа; периодичното смазване не е необходимо, тъй като смазочното вещество се съхранява в запечатан контейнер.

Това решение намалява нуждата от намеса на оператора за извършване на поддръжка на трансмисионния вал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *